Baton musli bio 25 g - mogli
Opis
BATON MUSLI BIO 25 g - MOGLI
SKŁADNIKI
płatki OWSIANE* (23 %), płatki kukurydziane*, syrop z agawy* (16 %), syrop ryżowy* (11 %), miód* (6 %), prażone ORZECHY LASKOWE* (6 %), tłuszcz palmowy*, chrupki ryżowe kakaowe* (6 %) (kaszka ryżowa*, mąka PSZENNA*, odtłuszczone kakao w proszku*, sól morska), prażony SEZAM* (5 %), mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1739 kJ/414 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 61 g
w tym cukry: 24 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,09 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać JAJA, ORZESZKI ZIEMNE, ŁUBIN, MLEKO, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:CERTYFIKAT BIO
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:MOGLI NATURKOST GMBH, KARL - MARX - STRASSE 88, 12043 BERLIN