Podobnie jak reszta naszych wypieków posiadają certyfikat przekreślonego kłosa (symbol bezpiecznej żywności bezglutenowej) na opakowaniu. Termin przydatności do spożycia wynosi 6 dni od momentu ich wyprodukowania i znajduje się na spodzie opakowania.
Składniki: Skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantan), białko jaja w proszku, psyllium, emulgatory (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stearyoilomleczan sodu, lecytyna), naturalny aromat wanilii Burbon, aromat naturalny cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami, barwnik karoten, nadzienie 26% (jagody 50 %, cukier, woda, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca guma gellan, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, mleczan wapnia), koncentrat soku z czarnej marchwi, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromat), cukier, woda, margaryna ((oleje i tłuszcze roślinne: palmowy, rzepakowy, częściowo utwardzony palmowy), woda, emulgatory (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwnik: karoten), jaja, mąka ryżowa, drożdże, sól.