Kozi ser dojrzewający z kozieradką bio (około 4,5
Opis
KOZI SER DOJRZEWAJĄCY Z KOZIERADKĄ BIO (około 4,5
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO kozie*, kozieradka* (2,7 %), sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Harmonijne połączenie maślanego smaku z delikatną nutą orzechową. Pasuje do pieczywa, miodu, konfitur i dżemów oraz lekkich białych win i jasnych piw.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1662 kJ/397 kcal
Tłuszcz - 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 21 g
Węglowodany - <0,5 g
w tym cukry - <0,5 g
Białko - 24 g
Sól - 2,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C
- WEGETARIAŃSKI:WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:CERTYFIKAT BIO
- BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
- TARGI BIO PLANET 2024:TARGI BIO PLANET
- BEZ CUKRU (w składnikach):BEZ CUKRU (w składnikach)
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES:Kaasmakerij Henri Willig B.V. Venus 18, 8448 GW, Heerenveen