

Makaron proteinowy (z grochu) risoni bezglutenowy bio 250 g - pasta natura


Opis
MAKARON PROTEINOWY (Z GROCHU) RISONI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA
SKŁADNIKI
100 % mąka z grochu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 4 - 5 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1464 kJ / 346 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 7,0 g
Białko: 23 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
- WEGETARIAŃSKI:WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:CERTYFIKAT BIO
- BEZ GLUTENU (deklaracja):BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ CUKRU (w składnikach):BEZ CUKRU (w składnikach)
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES:PASTA NATURA SRL