Ser gouda dojrzewający bio (około 4,5 kg) - hooida
Opis
SER GOUDA DOJRZEWAJĄCY BIO (około 4,5 kg) - HOOIDA
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
SER Gouda należy do serów najpopularniejszych wśród konsumentów i ma uniwersalne zastosowanie: jest doskonałym składnikiem kanapek, koreczków oraz zapiekanek, a także znakomitym dodatkiem do sałatek czy ozdobą wykwintnej deski serów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1908 kJ/456 kcal
Tłuszcz - 39 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 24 g
Węglowodany - <0,5 g
w tym cukry - <0,5 g
Białko - 28 g
Sól - 2,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C
- WEGETARIAŃSKI:WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:CERTYFIKAT BIO
- BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
- TARGI BIO PLANET 2024:TARGI BIO PLANET
- BEZ CUKRU (w składnikach):BEZ CUKRU (w składnikach)
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES:Kaasmakerij Henri Willig B.V. Venus 18, 8448 GW, Heerenveen