Sos paprykowo - pomidorowy bałkański lutenica bio
Opis
SOS PAPRYKOWO - POMIDOROWY BAŁKAŃSKI LUTENICA BIO
SKŁADNIKI
słodka papryka czerwona pieczona* (67 %), pasta pomidorowa*, olej słonecznikowy*, cebula*, cukier trzcinowy*, sól himalajska, czosnek*, przyprawy*. (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sos paprykowo-pomidorowy, idealny do dipów lub jako pasta do smarowania. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 423 kJ/101 kcal
Tłuszcz - 6,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g
Węglowodany - 9,3 g
w tym cukry - 7,8 g
Białko - 2,2 g
Sól - 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
- WEGETARIAŃSKI:WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:CERTYFIKAT BIO
- WEGAŃSKI:WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES:Darimex 98 EOOD, Suhodolska str. 185, Sofia, Bulgaria