Bartnik Mazurski to rodzinne gospodarstwo pasieczne oraz marka miodów prowadzona przez Agnieszkę i Roberta Pucera. Historia pszczelarstwa sięga roku 1957, kiedy to ojciec oraz teść Agnieszki i Roberta , pszczelarz z zamiłowania, założyli pierwsze pasieki. Całe życie poświęcili tworzeniu wyjątkowych miodów. Agnieszka i Robert, kontynuują to piękne dziedzictwo.
Dla nich pszczelarstwo to nie tylko produkcja miodu. To sztuka życia w harmonii z przyrodą, wykorzystując jej prawa i zasady, aby nie tylko pozyskiwać płynne złoto, ale przede wszystkim dbać o nią. Ich pasieki znajdują się w sercu Zielonych Płuc Polski oraz obszarze NATURA 2000. To tu, w otoczeniu dziewiczej przyrody, ich pszczoły zbierają nektar z różnorodnych kwiatów, drzew i ziół. Dzięki temu miody Bartnika Mazurskiego mają wyjątkowy smak i aromat, który wynika z bogactwa przyrody, w której się rozwijają.
Bartnik Mazurski to nie tylko miód, to filozofia życia, w której kochają i szanują naturę, dając w zamian to, co najcenniejsze - zdrowy, naturalny miód, który przynosi korzyści nie tylko im, ale także ich klientom.